Lotus Service

Lotus Elise - Exige - 340R - 211 - Evora

Garage Janssens, misschien beter gekend als GJ Tuning door onze circuit aanwezigheid, is onafhankelijk Lotus Elise/Exige specialist. Heel veel onderdelen aan U Lotus Elise/Exige zijn niet door Lotus zelf ontwikkeld, maar met behulp van externe fabrikanten. Door rechtstreeks met die fabrikanten te werken kunnen wij deze producten vaak voordeliger aanbieden. Voor het remsysteem bijvoorbeeld kunnen wij U laten kiezen uit een heel breed assortiment remblokken en remklauwen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Voor niet standaard onderhoud werkzaamheden ben je bij ons ook aan het goede adres. Onafhankelijk advies op maat van U rijstijl. Oliekoeler, versterkte koppeling, ophanging, alles op maat naar U wens.

 

Onderhoud, Olie verversen kan iedereen, maar een Lotus onderhouden is specialisten werk. Door onze ervaring zijn wij op de hoogte van alle kwaaltje en specifieke zaakjes van uw Lotus Elise/Exige, Voor alle soorten vloeistoffen zijn er verschillende opties al naargelang het gebruik van U wagen. Samen met ons kan je bespreken welk type je wil voor welk gebruik. Alle service beurten, maar ook preventief onderhoud en reparatie adviezen om storingen te voorkomen. Uitlezen van het motormanagement Met het origineel Scan toestel van Lotus kunnen wij van U Lotus Elise/Exige het motormanagement uitlezen en resetten, alarm fobs programeren, ABS systeem uitlezen enz.

 

Jaarlijkse keuring Een Bosch rollen remmenbank en Bosch 4-gassen tester helpen bij het vakkundig uitvoeren van de jaarlijkse keuring. Geen onnodig afkeur van uw auto. Eventueel gaan wij met U wagen naar de keuring

 

Bandenservice Op onze moderne banden monteer en balanceer apparatuur monteren wij de banden van U keuze. Semi slicks, winterbanden, …. Laat u vakkundig adviseren over de verschillende bandentypen. Ook winterbandenservice behoort tot de mogelijkheden, inclusief de opslag.

 

Uitlijnen Geen volledige banden service zonder uitlijnen. Met onze modern camera uitlijnsysteem kunnen wij U Lotus uitlijnen naar U wens. Niet alleen sporing regelen zoals in de bandencentrale, maar alle hoeken (Sporing, Camber, Caster en bumpsteer) worden geregeld. Volledig straat gebruik, trackday of full race specificatie. Door onze +20 jaar circuit ervaring kunnen wij U Lotus uitlijnen en afstellen voor elk soort circuit. Laat uit auto optimaal uitlijnen volgens de Lotus richtlijnen of naar uw eigen wensen.

 

Uitwegen van de auto / Corner scaling

Met onze speciale weegschalen kunnen wij uw auto uitwegen voor een perfect weggedrag. De puntjes op de i wat betreft het verbeteren van de balans in de auto. Dit in combinatie met een volledige wiel uitlijning rijdt u met een totaal andere wagen.

 

Onderstel Tuning 

Een vaak onderschat item, waar veel voordeel valt te halen. Zie ook banden, uitlijnen en uitwegen. Andere schokdemper/veren combinatie, stijvere draagarm bussen, versterkte spoorstangen, complete revisie van de ophanging

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen